Cloche-Dinersuggestie
Tijdens het diner zit u aan een prachtig gedekte tafel op een van onze boten.
Al varende worden de voor-, hoofd-, na- en eventuele tussengerechten bij diverse restaurants gehaald en aan boord geserveerd.
Enkele toprestaurants waar we mee samenwerken zijn Takens, La Rive (Amstel Hotel), Gouden Reael en Excelsior (Hotel de l’Europe).


Buffetsuggesties

  • Indonesische rijsttafel bestaande uit een keur van gerechten geleverd door Toko Ramee.
  • Sushibuffet, vers gemaakt op de traditionele manier. Vegetarische sushi is ook mogelijk. Tevens is een sushi workshop mogelijk aan boord van de Ondine.
  • Klassiekbuffet gebaseerd op de Franse keuken van Restaurant Takens.
  • Tapasbuffet samengesteld uit een ruime keuze van vis, vlees en/of groentetapas. Deze Spaanse specialiteiten worden door restaurant Manzano geleverd.
  • Italiaansbuffet van Mondo Mediterraneo bestaande uit een ruime keuze overheerlijke specialiteiten.
  • Mediterraansbuffet bestaande uit gerechten, geïnspireerd door de keuken van diverse landen rond de Middellandse Zee.
  • Vegetarisch en biologischbuffet.
  • Dessertbuffet opgebouwd uit verschillende soorten gebak, vers fruit, fruitsalades en diverse zoetwaren.

  • Ontbijtbuffetsuggestie

  • Diverse luxe broodjes, rijk belegd met bijvoorbeeld gerookte zalm, palingfilet, romige cranberrypaté en mortadella; voorts croissants, gekookte eitjes, verse fruitsalade, mooie confiture, geserveerd met thee, koffie, melk, karnemelk en/of verse jus d’orange. Maar champagne kan natuurlijk ook!!!

  • Lunchsuggesties

  • Op zijn Hollands: belegde broodjes met thee, koffie, melk en karnemelk. Eventueel aangevuld met een salade.
  • Een Engelse High Tea bestaande uit scones met jam en clotted cream, mini-sandwiches, petit glacés, taartjes, quiche en een ruim theeassortiment.
  • American lunch bestaande uit heerlijk belegde bagels met verrukkelijke muffins.
  • Voor een warme lunch kunt u een keuze maken uit bovenstaande buffetsuggesties.

  • Borrelsuggesties

  • Luxe canapés, eventueel vegetarisch.
  • Haring met Corenwijn.
  • Amsterdams bittergarnituur, eventueel vegetarisch.
  • Mandje bitterballen.
  • Luxe noten en zoute koekjes.
  • Sushi- of tapashapjes bij de borrel.

  • Zoete suggesties

  • Ambachtelijke bonbons.
  • Petit fours en andere luxe banketbakkerswaren.
  • Cateringsuggesties
    terug

    Myla phone: (+31) 20 675 8584   fax: (+31) 20 676 4975  e-mail: myla@myla.nl