Nieuwe boot in aantocht…

De Historie
Gebouwd in 1913 in Muiden, naar alle waarschijnlijkheid voor Prins Hendrik. Oorspronkelijk gebruikt voor tochten op de toenmalige Zuiderzee, ingericht voor twee gasten en bemanning.
Eind tachtigerjaren is de ‘Mon Prince’ ernstig in verval geraakt en in 2000 in ons bezit gekomen. Momenteel ondergaat het schip een grondige restauratie en herinrichting. De Mon Prince zal midden 2002 in de vaart worden genomen.

De Mogelijkheden
Het vaargebied zal naast de Amsterdamse wateren ook andere delen van Nederland gaan beslaan. Het schip meet 18 meter en zal behalve een ruime salon ook beschikken over een goed uitgeruste keuken. Een ruim drankenassortiment is standaard aan boord en kan altijd aan uw speciale wensen worden aangepast.
Binnen kunnen maximaal 30 gasten borrelen. ‘s Zomers biedt het achterbalkon plaats aan 12 gasten.
Zittende diners kunnen aan boord bereid en in de salon geserveerd worden voor maximaal 22 gasten.
Door het ontwerp en de inrichting kan de ‘Mon Prince’ ook gebruikt worden voor meerdaagse tochten, weliswaar zonder overnachting aan boord. De aanwezigheid van een toilet maakt ook lange vaarten mogelijk.
Het schip heeft een comfortabele stahoogte binnen en zal het gehele jaar door beschikbaar zijn.

Prijzen
De ‘Mon Prince’ kan worden gehuurd voor € 300 per uur; voor bediening wordt € 22,50  per uur per ober in rekening gebracht.
Afhankelijk van de door u gekozen opstapplaats bedragen de voorvaarkosten € 75  per uur, te rekenen vanaf de ligplaats nabij het Anne Frank Huis.
Bij een diner of een buffet wordt € 50 berekend voor het in- en uitcateren.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Reserveringen
Met alle genoegen stellen wij persoonlijk een arrangement voor u op, of maken we een offerte aan de hand van uw specifieke wensen.
U kunt ons bereiken per telefoon op nummer: 020 6758584 of faxen naar: 020 6764975

Motorsalonjacht ‘Mon Prince’

Myla phone: (+31) 20 675 8584   fax: (+31) 20 676 4975  e-mail: myla@myla.nl

Klik hier voor meer foto's van deze boot

Klik op de foto voor meer foto's van deze boot