Dineren met uw zakenrelaties of borrelen met de familie, exclusief op uw ‘eigen’ klassieke salonboot terwijl u comfortabel door een landelijke omgeving vaart of de schoonheid van de Amsterdamse grachten aan u voorbij laat gaan. Gepast vervoer voor een speciale gelegenheid of de locatie voor een bijzondere lunch of diner. Weinig locaties kunnen zowel gezelligheid, romantiek als rust waarborgen terwijl de bemanning zich volledig concentreert op uw welzijn.

Professioneel gastheerschap houdt in dat wij ernaar streven uw verblijf met uw gasten zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. De unieke combinatie van expertise, ervaring en de prachtige klassieke salonboten die wij hebben maakt ons hiervoor bij uitstek geschikt.

Onze samenwerking met enkele Amsterdamse toprestaurants staat borg voor culinaire kwaliteit in een zeer ongebruikelijke ambiance. De schipper kan uw taak als gastheer verlichten door u, desgewenst, door het charmante Amsterdam te gidsen. Dit geeft u de gelegenheid uw aandacht op uw gasten te concentreren.

Het leveren van maatwerk houdt in dat wij graag in overleg met u de geschikte boot bij uw evenement zoeken en hier catering, aankleding en eventueel muziek, zoals bijvoorbeeld een accordeonist, bij organiseren. Op aanvraag zijn ook suggesties beschikbaar voor thema-arrangementen zoals recitals, diner-vaarten, sushi-workshops, wijn- of sigarenproeverijen aan boord, alsook in combinatie met landgebonden activiteiten als een bezoek aan tuinen, diamantslijperijen, theaters, musea, een likeurproeverij, de dierentuin etc.

Voor meer informatie kunt u klikken op de boot van uw keuze..

Ondine
Swaen
Myla
Mon Prince

Ondine

Swaen

Myla

Mon Prince

Professioneel gastheerschap op maat

Myla phone: (+31) 20 675 8584   fax: (+31) 20 676 4975  e-mail: myla@myla.nl