De Historie
De Ondine liep in 1908 van de beroemde Stoomhelling ‘t Kromhout in Amsterdam, gebouwd bij de weduwe Ceuvels. Ontworpen in opdracht van een vermogende houthandelaar uit Friesland voor privé en zakelijk gebruik. Stille getuige hiervan is de zware kwaliteit Javaans teakhout in de salon. Salonboten hebben een lange en smalle bouw, lengte-breedte verhouding van 5:1, om met beperkte motorvermogens snel te kunnen varen. En in het algemeen zijn ze laag, om ongehinderd bruggen te kunnen passeren. Bij de Ondine heeft men er echter de voorkeur aan gegeven een stahoogte te handhaven zodat de heren hun hoge hoed op konden houden, hetgeen het interieur een zeer speciale aanblik geeft. Na een bewogen loopbaan is het schip in 1991 geschikt gemaakt als klein passagiersschip voor korte en langere tochten door Amsterdam en omgeving.

De Mogelijkheden
Verhuur is mogelijk voor gezelschappen tot 30 personen. Er kan zittend gedineerd worden met maximaal 16 personen. Een groot scala aan cateringarrangementen, al of niet aan boord, zijn mogelijk: van picknick tot haute-cuisine.
De aanwezigheid van een toilet maakt ook lange vaarten mogelijk. ‘s Zomers kunt u genieten van uw omgeving vanaf het open achterbalkon. Voorts bent u verzekerd van een aangenaam briesje doordat het voorste deel van de salon geheel kan worden geopend.
Een ruim drankenassortiment is standaard aan boord en kan altijd aan uw speciale wensen worden aangepast.
Bovendien is de Ondine rolstoel toegankelijk.
De Ondine is het gehele jaar door beschikbaar.

Prijzen
De Ondine kan worden gehuurd voor € 250  per uur; voor bediening wordt € 22,50  per uur per ober in rekening gebracht. Afhankelijk van de door u gekozen opstapplaats bedragen de voorvaarkosten € 75  per uur, te rekenen vanaf de ligplaats nabij het Anne Frank Huis.
Bij een diner of een buffet aan boord wordt € 50 berekend voor het in- en uitcateren.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Reserveringen
Met alle genoegen stellen wij persoonlijk een arrangement voor u op, of maken we een offerte aan de hand van uw specifieke wensen.
U kunt ons bereiken per telefoon op nummer: 020 6758584 of faxen naar: 020 6764975..

Motorpassagiersschip ‘Ondine’

Myla phone: (+31) 20 675 8584   fax: (+31) 20 676 4975  e-mail: myla@myla.nl

Klik hier voor meer foto's van deze boot

Klik op de foto voor meer foto's van deze boot