De Historie
De Swaen is een typisch voorbeeld van de klassieke salonboot. Zoals hoorde bij dit soort luxe jachtjes werden kosten nog moeite gespaard om er kleine juweeltjes van te maken. Zo is, dankzij het gebruik van het duurzame Javaans teakhout, ook nu nog te genieten van vele originele details, getuige haar bekroning in 1985 tijdens de Sneekweek als ‘boot van het jaar’. Oorspronkelijk gebouwd in 1909 voor een welgestelde tandarts uit Leeuwarden voor familie-uitjes en dagtochtjes met plaatselijke notabelen op de Friese wateren. Sinds 1995 in het Amsterdamse vaargebied te huur voor hen die deze nostalgische ambiance waarderen.

De Mogelijkheden
De indeling van de boot maakt de Swaen bij uitstek geschikt voor gezelschappen van zeer gevarieerde grootte. Intiem met zijn tweeën of knus met z’n zessen, maar ook veilig en comfortabel met 20 personen. ‘s Zomers kunt u genieten van uw omgeving vanaf het open achterdek. Onopvallend is de boot aangepast aan de hedendaagse veiligheidseisen.
Een ruim drankenassortiment is standaard aan boord en kan altijd aan uw speciale wensen worden aangepast. De aanwezigheid van een toilet maakt ook lange vaarten mogelijk.
De Swaen is het gehele jaar door beschikbaar.

Prijzen
De Swaen kan worden gehuurd voor € 200 per uur; voor bediening wordt € 22,50  per uur per ober in rekening gebracht. Afhankelijk van de door u gekozen opstapplaats bedragen de voorvaarkosten € 75  per uur, te rekenen vanaf de ligplaats nabij het Anne Frank Huis.
Bij een diner of een buffet aan boord wordt € 50 berekend voor het in- en uitcateren.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Reserveringen
Met alle genoegen stellen wij persoonlijk een arrangement voor u op, of maken we een offerte aan de hand van uw specifieke wensen.
U kunt ons bereiken per telefoon op nummer: 020 6758584 of faxen naar: 020 6764975.

Motorsalonboot ‘Swaen’
Klik hier voor meer foto's van deze boot

Myla phone: (+31) 20 675 8584   fax: (+31) 20 676 4975  e-mail: myla@myla.nl

Klik op de foto voor meer foto's van deze boot